EVERS Handsfree ...

Non-stop luisteren naar de leukste gesprekken van EVERS Staat Op

Al jaren ben ik een groot fan van Evers Staat Op. Echter... ik zit eigenlijk nooit in de auto als het programma wordt uitgezonden. En als ik dan toch in de auto zit dan ben ik meestal net te laat voor de leuke gesprekken omdat de Die Verrückte Halbe Stunde zijn begonnen. Of ik ben net naar Lieve Marianne aan het luisteren terwijl ik een parkeergarage in moet rijden waar geen bereik is. Niet ideaal dus.

De Evers Staat Op Facebookpagina bracht uitkomst. Daar worden regelmatig de videos van alle leuke gesprekken geplaatst. Hartstikke mooi. Ik begon naar Evers Staat Op te luisteren via Facebook. Ik sloot mijn iPhone op mijn autoradio aan en koos een filmpje op de Facebookpagina. Werkt heel goed, totdat na een minuut of acht het filmpje is afgelopen. Want dan gebeurt er gewoon helemaal niets. Dus al rijdend in de auto pakte ik dan snel mijn telefoon en en probeerde dan het volgende filmpje op te zoeken en te starten. Dat is nog aardig wat gedoe waarbij je even niet op de weg let. Als je niet oppast rij je zo tegen een boom. Ik heb regelmatig de auto even stil gezet om een volgend fimpje te starten. Schiet voor geen meter op. Niet ideaal dus.

Tijd om zelf iets te bedenken. Het resultaat is evershandsfree.nl. Het is een super simpele oplossing zodat ik non-stop in de auto naar de leuke gesprekken van Evers Staat Op kan luisteren. Ik heb het gemaakt voor een iPhone aangesloten op een autoradio in een Volvo V70. In mijn auto kan ik via de knoppen van de CD-speler naar het volgende gesprek gaan. Ook wordt op de display van de radio de titel van het gesprek getoond. Heel handig.

Het zou mooi zijn als Radio538 deze non-stop functie zou inbouwen op hun website. Is een middagje werk, en daar doen ze vast veel mensen een plezier mee. En dan EVERS Handsfree weer uit de lucht :-)

Heb je vragen of suggesties voor EVERS Handsfree, stuur dan mij dan even een mailtje.

NB: Op de filmpjes van Evers Staat Op zitten rechten. Gebruik daarom deze site alleen voor persoonlijk gebruik en niet voor commerciële doeleinden.